Scheerzeep

3 verschillende scheerzepen waarvan 1 speciaal voor vrouwen en 2 aftershaves.                          

Voor ieder huidtype hebben we de beste ingrediënten geselecteerd voor optimale bescherming en verzorging van uw huid, voor een soepele scheerbeurt en optimale huidverzorging.  

Scheerzeep jonge huidScheerzeep voor de jongere en vettere huid.

Voor een heerlijke verzorging na een scheerbeurt. Deze aftershave is gemaakt van een basis van natuurlijke glycerinezeep met sheabutter. Dit wordt verrijkt met honing, gember, puimsteen, citroen, haver en een mix van 5 verschillende etherische oliën. Lavendel spijk, citroenmelisse, jeneverbes, tea tree, sandelwood.

De combinatie van de ingrediënten voedt de huid na het scheren optimaal. Het gemalen puimsteen verzorgt eventuele wondjes en maakt de huid glad.

Bestellen.  6,95 per scheerzeep van ongeveer 100 gram

 

 

 

Scheerzeep oude huidScheerzeep voor de oudere of drogere huid

Het meest geschikt voor de wat oudere huid, of ontstoken huid. Een verzorgende ontsmettende scheerzeep die de huid desinfecteert en voedt. Het toegevoegde puimsteenpoeder voedt en geeft mineralen en vitaminen af. Tevens verzorgt en heelt het wondjes. De ingrediënten zijn verzachtend en wond helend. De etherische oliën verzorgen, ontsmetten en voeden de huid. Het geheel is dus samengesteld voor de oudere huid en de ontsteking gevoelige huid. Ingrediënten: Olijfolie en Kokosolie, Amandelolie, , verzeept en verrijkt met wonderolie, honing, puimsteenpoeder en een mix van etherische oliën   INCI Olea europaea oil, Cocos nucifera oil, Prunus amygdalis dulcis oil, Aqua, Sodium hydroxide,  Ricinus Cominus, Pumice, Mel en een mix van etherische oliën.

Bestellen.  6,95 per scheerzeep van ongeveer 100 gram

 

Scheerzeep voor vrouwen

Scheerzeep speciaal voor vrouwen

Speciaal geschikt voor het scheren van de gevoelige huid van vrouwen. Met extra etherische oliën die schimmels en ontstekingen bij ingegroeide haartjes tegen gaan.  De honing is vocht inbrengend, De speciaal bij elkaar gevoegde ingrediënten en de etherische oliën geven de huid een extra verzorging en voeding, ook na het scheren. Ingrediënten: Olijfolie en Kokosolie, Avocadoolie, verzeept en verrijkt met wonderolie, abrikozenpitolie, honing en een mix van etherische oliën   INCI Olea europaea oil, Cocos nucifera oil, Persia grtissima, Aqua, Sodium hydroxide,  Ricinus Cominus, Mel, Prunus armeniaca en een mix van etherische oliën..

Bestellen.  6,95 per scheerzeep van ongeveer 100 gram

 

Aftershave jonge huidAftershave voor de jongere of vettere huid

Voor een heerlijke verzorging na een scheerbeurt. Deze aftershave is gemaakt van een basis van natuurlijke glycerinezeep met sheabutter. Dit wordt verrijkt met honing, gember, puimsteen, citroen, haver en een mix van 5 verschillende etherische oliën. Lavendel spijk, citroenmelisse, jeneverbes, tea tree, sandelwood. De combinatie van de ingrediënten voedt de huid na het scheren optimaal. Het gemalen puimsteen verzorgt eventuele wondjes en maakt de huid glad.

Bestellen.  7,45 per aftershave blok van ongeveer 80 gram

 

 

 

 

Aftershave oude huidAftershave voor de oudere of drogere huid

Voor een heerlijke verzorging na een scheerbeurt. Deze aftershave is gemaakt van een basis van natuurlijke glycerinezeep met sheabutter.  Dit wordt verrijkt met honing, salieblad, rooibosthee, puimsteen en 7 verschillende etherische oliën: Wierook, patchoulie, niauli, basilicum, sandalwood, afrikaantje en kajeput. De combinatie van de ingrediënten voedt de huid na het scheren optimaal. Het gemalen puimsteen verzorgt eventuele wondjes en maakt de huid glad.

Bestellen.  7,45 per aftershave blok van ongeveer 80 gram