5 verschillende haarzepen

Natuurlijke Haarzepen
Natuurlijke haarzeep

Voor de beste verzorging van uw haar en hoofdhuid, natuurlijk!

Natuurlijk heeft uw haar de beste verzorging nodig. Omdat er vele typen haar zijn hebben we 5 verschillende haarzepen ontwikkeld. We hebben hiervoor een keuze gemaakt uit de allerbeste oliën, en andere plantaardige ingrediënten. Daarmee zijn de 5 haarzepen allemaal extra verzorgend voor een bepaalde haarsoort. Ook uw hoofdhuid krijgt hiermee de verzorging en de voedingsstoffen die belangrijk zijn.

Al onze producten zijn vrij van SLS, palmolie, chemische toevoegingen of onnatuurlijke geur- en of kleurstoffen. Al onze haarzepen zijn Vegan

Haarzeep voor normaal en voor kinder haar.

Deze shampoo is voor alle haartypen te gebruiken. De shampoo verzorgt, ontklit, voedt het haar en geeft het haar de natuurlijke balans terug. Gebruiksaanwijzing: De haren goed nat maken. Met de zeep in de hand het haar goed inmasseren. Dan met de handen de hoofdhuid en de haren goed masseren. De zeep een minuutje in laten trekken en daarna met veel water uitspoelen. Ingrediënten: Verzeepte Kokosolie – Olijfolie, Jojobaolie, Wonderolie, etherische oliën: Lavendel, Mandarijn Bay St. Thomas. Inci: Sodium cocoate, Sodium olivate, Ricinus communis seed oil, Simondsia chinensis, Lavendula andustifolia, Citrus nobilis oil, Pimenta rasemosa oil.

Haarzeep, 80 ml, € 7,95 goed voor zeker 50 wasbeurten, droog wegleggen. Bestellen via contactpagina

Haarzeep voor droog of kroes haar

Deze shampoo is voor alle haartypen te gebruiken. De shampoo verzorgt, ontklit, voedt het haar.  De sheabutter geeft extra verzorging. Gebruiksaanwijzing: De haren goed nat maken. Met de zeep in de hand het haar goed inmasseren. Dan met de handen de hoofdhuid en de haren goed masseren. De zeep een minuutje in laten trekken en daarna met veel water uitspoelen. Ingrediënten: Verzeepte olijfolie – kokosolie, Wonderolie, Sheabutter, cacaoboter Arganolie, etherische oliën: Ylang ylang, Lavendel, Sandalhout Kamfer. Inci: Sodium olivate, Sodium cocoate, Ricinus communis seed oil, Butyrospermum parkii, Theobrama cacao seed bu tter, Argania spinosa kernel oil, Cananga odorata flower oil, Lavendula angustifolia, Amyris balsamifera bark oil, Cinnamomum camphora bark oil.

Haarzeep, 80 ml, € 7,95 goed voor zeker 50 wasbeurten, droog wegleggen. Bestellen via contactpagina

Haarzeep voor vet haar

Deze shampoo is voor alle haartypen te gebruiken. Extra verzorgend voor vet haar. De shampoo verzorgt, ontklit, voedt het haar en geeft het haar de natuurlijke balans terug. Gebruiksaanwijzing: De haren goed nat maken. Met de zeep in de hand het haar goed inmasseren. Dan met de handen de hoofdhuid en de haren goed masseren. De zeep een minuutje in laten trekken en daarna met veel water uitspoelen. Ingrediënten: Kokosolie, Olijfolie, Water Naoh, Wonderolie, Rode klei, jojoba olie, etherische oliën Sipres, Litsea, Bergamot, Grapefruit. Inci: Sodium cocoate, Sodium olivate, Ricinus communis seed oil,Illite, Simmondsia chinensis, Cypressus sempervirens oil, Litsea cubeba, Citrus aurantium bergamia fruit oil, Citrus paradisii

Haarzeep, 80 ml, € 7,95 goed voor zeker 50 wasbeurten, droog wegleggen. Bestellen via contactpagina

Haarzeep voor dun breekbaar haar

Deze shampoo is voor alle haartypen te gebruiken. Extra verzorgend voor dun breekbaar haar. De shampoo verzorgt, ontklit, voedt het haar en geeft het haar de natuurlijke balans terug. Gebruiksaanwijzing: De haren goed nat maken. Met de zeep in de hand het haar goed inmasseren. Dan met de handen de hoofdhuid en de haren goed masseren. De zeep een minuutje in laten trekken en daarna met veel water uitspoelen. Ingrediënten: Verzeepte Kokosolie – Olijfolie, Wonderolie, Amandelolie, Bier, Brandnetel, etherische oliën: Kaneel Kruidnagel, Laurier, Pepermunt. Inci: Sodium cocoate, Sodium olivate, Ricinus communis seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Beer, Urtica dioica, Laurus cinnamomum, Eugenia caryophyllus bud oil, Laurus nobilis oil, Mentha piperita oil.

Haarzeep, 80 ml, € 7,95 goed voor zeker 50 wasbeurten, droog wegleggen. Bestellen via contactpagina

Haarzeep voor mensen die veel buiten zijn

De mix van basisoliën en etherische oliën is zo samengesteld dat hij voor alle haartypen te gebruiken is. Deze haarzeep is extra verzorgend voor mensen die veel buiten zijn. Deze shampoo mag je iedere dag gebruiken. De shampoo verzorgt, ontklit, voedt het haar en geeft het haar de natuurlijke balans terug. Gebruiksaanwijzing: De haren goed nat maken evenals de zeep. Met de zeep in de hand de hoofdhuid / het haar goed inmasseren. Dan de zeep wegleggen en met de handen de hoofdhuid en de haren nog goed masseren. De zeep een minuutje in laten trekken en daarna heel goed met veel water uitspoelen. De zeep droog wegleggen.
Ingrediënten: Sodium cocoate, Sodium olivate, wonderolie, Zeewier maceraat, Zeewier, Arganolie, Ylang Ylang, Mandarijn, Bergamot, Niaoulie, Vanille en teatree..

Haarzeep, 80 ml, € 7,95 goed voor zeker 50 wasbeurten, droog wegleggen. Bestellen via contactpagina