Badthee

Ontspannende Badthee

badtheeEen heerlijke ontspannende badthee waarbij de samenstelling van zout, de kruiden, de bloemen de huid zuiveren en samen met de cacaoboter de huid voeden. De kruiden ontspannen je lichaam en de geest.

Gebruiksaanwijzing:

Pak ongeveer 25 gram badthee en meng dit met 1 liter kokend water. Laat dit enkele minuten trekken. Voeg de liter badthee toe aan het badwater en neem lekker de tijd in bad om alles in te laten werken. U kunt ook 25 gram thee in het badwater doen. Dan verandert het badwater in een heerlijke thee en ligt u tussen de ingrediënten. Wel naderhand even douchen uiteraard.  Ingrediënten: Himalayazout, cacaoboter, kruiden met een ontspannende werking waaronder: lavendel, melisse, meidoorn, aloë vera blad, rozemarijn en anderen.

Bestellen.9,95 voor ongeveer 100 gram badthee mix

Verfrissende badthee

badtheeEen heerlijke badthee die de geest verhelderd. Ondersteund ook bij diverse huidproblemen. O.a. bij jeuk, psoriasis, eczeem, en huidontstekingen.

Gebruiksaanwijzing:

Pak ongeveer 25 gram badthee en meng dit met 1 liter kokend water. Laat dit enkele minuten trekken. Voeg de liter badthee toe aan het badwater en neem lekker de tijd in bad om alles in te laten werken. U kunt ook 25 gram thee in het badwater doen. Dan verandert het badwater in een heerlijke thee en ligt u tussen de ingrediënten. Wel naderhand even douchen uiteraard. Ingrediënten: Himalayazout, cacaoboter, kruiden met een ontspannende werking waaronder: lavendel, melisse, meidoorn, aloë vera blad, rozemarijn en anderen.

Bestellen.9,95 voor ongeveer 100 gram badthee mix

milieuneutraal