Badbruis tabletten

Heerlijke verzorgende badbruis

We hebben 3 verschillende 100% natuurlijke, heerlijk ruikende en huidverzorgende varianten.  Luxe, verzorgend genot, ook fantastisch als kado.

Mede voor het bruisen worden onze badbruispoeders afgewerkt met 100% natuurlijke en huid verzorgende SLSA. Dat is een natuurlijke milde verzorgende tensidepoeder van kokos en palm. Niet te verwarren met het chemische, voor de gevoelige huid schadelijke, SLS wat in de meeste bruis- en schuimproducten  gebruikt wordt.

1 Ontspannend

badbruisEen heerlijke product met een huid verzorgende werking. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om uw huid maximaal te ontspannen. Ook de mix van etherische oliën is gekozen voor ontspanning van de geest.  Laat het bad vollopen op uw favoriete temperatuur en doe het badbruispoeder in het water. U kunt natuurlijk zelf de hoeveelheid bepalen, wij adviseren 20 a 30 gram voor 1 bad. De poeder lost op en verandert uw bad in een heerlijke ruikende verzorgende weldaad voor lichaam en geest. 30 gram badbruis poeder is genoeg voor een overdaad aan genot.  Ingrediënten: natrium bicarbonaat, natrium lauryl sulfoacetaat, citroenzuur, sheabutter, avocado olie en een mix van etherische oliën. Inci: Sodium bicarbonate, Sodium laurylsulfoacetata, Citric acid, Butyrospermum parkii, Persia gratissima oil and a mix of essential oils.

bestellen Prijs 6,75 per 4  badbruis tabletten

2 Romantisch

Badbruis Een heerlijke product met een huid verzorgende werking. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om uw huid maximaal te ontspannen. De mix van etherische oliën is gekozen voor een romantische sfeer.   Laat het bad vollopen op uw favoriete temperatuur en doe het badbruispoeder in het water. U kunt natuurlijk zelf de hoeveelheid bepalen, wij adviseren 20 a 30 gram voor 1 bad. De poeder lost op en verandert uw bad in een heerlijke ruikende verzorgende weldaad voor lichaam en geest. 30 gram badbruispoeder is genoeg voor een overdaad aan genot.  Ingrediënten: natrium bicarbonaat, verzorgende natrium lauryl sulfoacetaat, citroenzuur, sheabutter, amandelpitolie en een mix van etherische oliën. Inci: Sodium bicarbonate, Sodium laurylsulfoacetata, Citric acid, Butyrospermum parkii, Prunus armeniaca kernel oil

bestellen Prijs 6,75 per 4 badbruis tabletten.

3 Opwekkend

badbruisEen heerlijke product met een huidverzorgende werking. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om uw huid en geest te verfrissen. De mix van etherische oliën is niet alleen gekozen voor verfrissing van de geest maar helpt ook als ondersteuning bij jeuk en ontstekingen. Laat het bad vollopen op uw favoriete temperatuur en doe het badbruispoeder in het water. U kunt natuurlijk zelf de hoeveelheid bepalen, wij adviseren 20 a 30 gram voor 1 bad. De poeder lost op en verandert uw bad in een heerlijke ruikende verzorgende weldaad voor lichaam en geest. 30 gram badbruispoeder is genoeg voor een overdaad aan genot.  Ingrediënten: natrium bicarbonaat, verzorgende natrium lauryl sulfoacetaat, citroenzuur, sheabutter, avocado olie en een mix van etherische oliën. Inci: Sodium bicarbonate, Sodium laurylsulfoacetata, Citric acid, Butyrospermum parkii, Persia gratissima oil

Bestellen Prijs 6,75 per 4 badbruis tabletten.

milieuneutraal