Natuurlijke vloeibare Marseillezeep

Natuurlijke vloeibare Marseillezeep, 100% milieu neutraal.

ontsmettende marseillezeep

Ontsmettende vloeibare Marseillezeep

Vloeibare Marseillezeep is een verzorgende zeep die u zowel als handzeep als lichaamszeep kunt gebruiken. Deze 100% natuurlijke zeep droogt uw huid niet uit maar voedt de huid. Door de toevoegingen in deze zeep wordt de huid ontsmet en worden bacteriën gedood. Een fijne zeep voor in de keuken maar ook heerlijk om te douchen.

Ingrediënten: Olijfolie, kokos olie, water, natriumhydroxideplus, abrikozenpitolie, etherische lavendelolie en teatree, Inci Olea europaea fruit oil, cocos nucifera oil, aqua, sodiumhydroxide , prunus armeniaca, lavendula angustifolia, melaleuca alternifolia.

Bestellen.  8,95 voor een aluminium fles van 250 ml

 

 

mild zacht antibacterieel

Milde zachte en antibacteriële vloeibare Marseillezeep

Vloeibare Marseillezeep is een verzorgende zeep die u zowel als handzeep als lichaamszeep kunt gebruiken. Deze 100% natuurlijke zeep droogt uw huid niet uit maar voedt de huid. Door de toevoegingen in deze zeep wordt de huid ontsmet en diep gereinigd. Een fijne zeep voor in de keuken maar ook heerlijk om te douchen.

Ingrediënten: Olijfolie, kokos olie, water, natriumhydroxideplus, kamillemaceraat, etherische ylang ylang, zoete sinaasappel, litsea, Inci Olea europaea fruit oil, cocos nucifera oil, aqua, sodiumhydroxide , Glycine soja oil /Chamomilla Recutita Flower Leaf Extract, cananga odorata, citrus aurantium, litsea cubeba fruit oil.

Bestellen.  8,95 voor een aluminium fles van 250 ml

 

 

 

Marseillezeep verfrissend

Verfrissende vloeibare Marseillezeep

Vloeibare Marseillezeep is een verzorgende zeep die u zowel als handzeep als lichaamszeep kunt gebruiken. Deze 100% natuurlijke zeep droogt uw huid niet uit maar voedt de huid. Door de toevoegingen in deze zeep vermindert het eventuele jeuk, het verfrist en is heerlijk na het sporten. Een fijne zeep voor in de keuken maar ook heerlijk om te douchen.

Ingrediënten: Olijfolie, kokos olie, water, natriumhydroxideplus, avocado olie, , etherische oliën rozemarijn en pepermunt, Inci Olea europaea fruit oil, cocos nucifera oil, aqua, sodiumhydroxide , persea gratissima, rosmarinus officinalis, menthe piperita

Bestellen.  8,95 voor een aluminium fles van 250 ml