Basisolie, massageolie of badolie

Oliën van “De Kracht van de Natuur”    

basis oliën                                                     

6 Basis oliën en 3 Massage- Bad oliën:

We hebben op dit moment 6 verzorgende basis oliën. 

Abrikozenpitolie

Abrikozenpit olie.

Kan puur of in mengsel gebruikt worden. Abrikozenpit olie is half droog, en wordt dus redelijk snel door de huid opgenomen. Deze olie ondersteund bij: droge geïrriteerde huid, kloven, jeuk, bij zonnebrand, verstevigd huid en bindweefsel. Is goed te gebruiken rond de ogen en ook als babyolie.

Bestellen. 11,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

 

 

Amandelolie

Amandel olie.

Kan puur of in mengsel gebruikt worden. Amandelolie is niet drogend waardoor de huid langer vet blijft. Deze olie ondersteund bij: regulering van het vochtgehalte, vermindering van huidirritatie, schilferende hoofdhuid, schaafwonden en is ook te gebruiken als babyolie.

Bestellen. 10,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

 

Arganolie

Argan olie.

Kan puur of in mengsel gebruikt worden. Arganolie is een drogende olie en wordt dus zeer snel door de huid opgenomen. Deze olie ondersteund tegen het uitdrogen van de huid, bij dermatosen, verminderd rimpelvorming, helpt bij psoriasis, acne, eczeem, zonnebrand en is zeer goed bij de verzorging van uw haar.

Bestellen.20,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

 

Avocado-olie

Avocado olie

Basisolie voor ieder huidtype  

Kan puur of in mengsel gebruikt worden. Avocado-olie is niet drogend waardoor de huid langer vet blijft. Deze olie beschermd de huid tegen weersomstandigheden en helpt bij het herstel van onderhuidweefsel. Het is litteken herstellend en goed als haarverzorging.

Bestellen.    11,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

Druivenpitolie

Druivenpit olie.

Druivenpitolie is een drogende olie en wordt dus zeer snel door de huid opgenomen. Deze olie beschermt tegen radicalen, stimuleert de doorbloeding, helpt bij een droge en een verharde huid en is goed voor de verzorging van uw haar. Druivenpitolie helpt ook bij luieruitslag.

Bestellen.10,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

 

 

Jojoba olie

Jojoba olie.

Jojoba is een vloeibare was die goed door de huid wordt opgenomen. Deze was hydrateert de bovenste huidlagen, vertraagt afgifte van talg, ondersteund  bij droge of gevoelige huid. Ze heeft van nature zonnebeschermingsfactor 4 en reguleert de vochtbalans van huidcellen. Ze beschermt huid en haar tegen weersinvloeden.

Bestellen.20,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

Naast deze basis oliën hebben we 3 zorgvuldig samengestelde massageoliën, ook te gebruiken als badolie .

Massage olie verwarmend

1 Massageolie verwarmend 

De Basis, Avocado-olie behoort tot de niet drogende oliën maar wordt toch redelijk snel door de huid opgenomen. De mix van avocado-olie met de etherische oliën is goed voor alle huidtypen. Ze zorgt voor een fijne massageolie bij spierpijn en gewrichtspijn. Ze helpt ook bij overmatig transpireren en tegen winterhanden of voeten. De geuren hebben een verwarmende werking. Bij gebruik als badolie, voeg ongeveer 15ml. toe aan uw bad. Inhoud: 125 ml avocado-olie met een mix van etherische oliën.

Bestellen.16,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

 

 

massage olie verfrissend

2 Massageolie verfrissend 

De Basis, Druivenpitolie, is een drogende olie. Hij wordt snel door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De mix van druivenpitolie met de etherische oliën is goed voor alle huidtypen. Ze versterkt de doorbloeding en is extra in te zetten bij: couperose, allergische huidreacties, ontstekingen, psoriasis, vette huid, cellulitis en spataderen. De geur is verfrissend en heeft een ontspannende werking. Bij gebruik als badolie, voeg ongeveer 15ml. toe aan uw bad. Inhoud: 125 ml druivenpitolie met een mix van etherische oliën.

Bestellen.13,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

massage olie romantisch

3 Massageolie romantisch

De Basis, Abrikozenpitolie, is een half drogende olie. Hij wordt snel door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De mix van abrikozenpitolie met de etherische oliën is goed voor alle huidtypen maar extra in te zetten bij: geïrriteerde huid, kloven, jeuk, zonnebrand, extra droge huid en oudere huid. De geur is romantisch en heeft een kalmerende werking. Bij gebruik als badolie, voeg ongeveer 15ml. toe aan uw bad.

Inhoud: 125 ml abrikozenpitolie met een mix van etherische oliën.

Bestellen.18,95 voor 1 aluminium fles van 120 ml

 

 

DeKrachtvandeNatuur logo